asurrie.com
 
Saint sorlin, frankrijk

Het is een flink stuk rijden naar Saint Sorlin in Frankrijk (1150 km). We vertrekken vrijdag morgen en kunnen lekker doorrijden en overnachten bij Lyon. Zaterdag ochtend is het wel file rijden tot voorbij Chambery maar aan het eind van de ochtend komen we aan op de bestemming. Peter en Sandra hebben minder geluk en zitten ook nog de hele zaterdag in de auto.

Ons appartement is gelegen aan de rand van het dorp en alles is op loopafstand zodat we de auto deze week niet meer nodig hebben.

Voor meer foto’s over Saint Sorlin zie foto’s StSorlin, Frankrijk

volgende >../Reisverslagen.html../Reisverslagen.htmlshapeimage_3_link_0
< vorigeChatel__2012.htmlChatel__2012.htmlshapeimage_4_link_0
Stuur mij e-mail

De laatste avond gaan de kinderen nog even bowlen. En Erwin graaft nog even een auto uit.

Saint Sorlin is een pittoresk Frans skidorpje. Zelfs in het hoogseizoen is het rustig en makkelijk om een terrasje te pakken.

Elke dag hebben we zonnig weer weer en het skieen gaat dan ook perfect. Geen wachtrijen bij lift en we kunnen veel stukken off-piste doen.

Natuurlijk kan fondue niet ontbreken op de laatste avond. We hebben een heerlijke week in Saint Sorlin gehad. Wij komen zeker nog een keer terug naar dit gebied.

Sandra kan dit jaar niet skieen maar geniet van het mooie weer. Astrid en Erwin wisselen elkaar af en Peter heeft geluk en kan de hele week op pad.

Saint Sorlin maakt deel uit van het skigebied Seybelles met 350 kilometer piste. Saint Sorlin heeft zelf 120 km piste. De drie bergtoppen van d’Arves zijn bijna overal te zien.

Cody is deze vakantie zonnebrillen aan het testen....

Op zondag hebben Joshua, Krista en Ellis skiles. Na de middag gaat Erwin met Cody en Joshua sleeen.

Aan het eind van de week krijgen Josua, Krista en Ellis medailles.

Het is maar zelden dat we als familie op de foto staan dus deze moesten we natuurlijk wel op de site laten zien.

La Toussuire maakt ook onderdeel uit van het skigebied van Sybelles. En hier gaan we met de kinderen een stuk off-piste. Gaaf om te zien hoe ze volgen en hoe trots we allemaal zijn als we beneden zijn.